Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

День відкритих дверей кафедри авіоніки для студентів Васильківського коледжу спеціальності Авіоніка

19.05.2020 о 15-00 пройшов День відкритих дверей кафедри авіоніки для студентів Васильківського коледжу спеціальності Авіоніка. У Дні відкритих дверей з боку кафедри авіоніки НАУ взяли участь завідувач кафедри Павлова С.В., доцент Кожохіна О.В., доцент Чужа О.О. та студенти 4-го курсу бакалаврату Пятрін Дмитро та Бенько Владіслав; збоку Васильківського коледжу брали участь Голова циклової комісії з авіоніки Київський Г.В. та студенти спеціальності 173 Авіоніка.
Павлова С.В. та Кожохіна О.В. розповіли про кафедру, спеціальність 173 Авіоніка, освітні програми кафедри, про унікальність кафедри авіоніки НАУ (вона є єдиною в Україні де готуються фахівці з технічного обслуговування авіоніки), про запроваджений на кафедрі англомовний проєкт та ін.
Чужа О.О. розповів про особливості та умови сьогорічного вступу до університету в мовах складної епідеміологічної ситуації пов’язаної з коронавірусною інфекцією COVID-19.
Студенти Пятрін Д. та Бенько В. розповіли про їх роботу в компанії «MAU Technic», та як їм вдається поєднувати навчання в університеті та роботу за фахом.
Після чого відбувся діалог між студентами Васильківського коледжу та представниками кафедри авіоніки НАУ, і студенти Васильківського коледжу отримали відповіді на всі питання які їх цікавили.

 

Новини кафедри