Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Політ. Сучасні системи авіоніки

 

 

XIX Міжнародна науково-практична конференція 
молодих учених і студентів
"Політ. Сучасні проблеми науки"
Київ / НАУ / 1-5 квітня 2019

 

Секція: Сучасні системи авіоніки


Національний авіаційний університет разом з Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених НАУ запрошують студентів та молодих учених вітчизняних та закордонних ВНЗ, наукових організацій та установ 1-5 квітня 2019 року взяти участь у роботі ХIX Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів “ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ”.

Участь у Конференції безкоштовна. За результатами конференції буде видано збірник тез. Конференція передбачає лише очну участь. Учасники, що подадуть тези, але не представлять їх на конференції, на жаль, не потраплять у збірник матеріалів конференції.

Робочі мови: українська та англійська.

Для участі у конференції заповніть анкету до 15 березняbit.ly/Polit2019
Обсяг тез – 1-2 сторінки А4, оформлення за шаблоном: bit.ly/PolitAbstr
Для участі у конкурсі-виставці науково-технічних робіт (12 квітня), заповніть анкету до 25 березня: bit.ly/Polit2019Comp

ЗАПРОШУЄМО РЕЦЕНЗЕНТІВ
Цього року до рецензування матеріалів конференції запрошуються аспіранти, молоді викладачі, доценти. Якщо Ви хочете отримати досвід рецензування робіт, максимально наближений до міжнародних стандартів, заповніть анкету до 10 березня: bit.ly/Polit2019Recenz
Для рецензентів конференції буде проведено тренінги з досвідченими рецензентами міжнародних видань, а також окремі заходи під час конференції.

Новини кафедри