Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Професійна взаємодія на кафедрі авіоніки з ключовими стейкхолдерами

На початку лютого 2024 року кафедра авіоніки Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунацій Національного авіаційного університету провела стратегічну зустріч-консультацію з представниками ведучих стейкхолдерів освітньої програми «Комплекси пілотажно-навігаційного обладнання» для освітнього ступеня «Магістр».

За особливим запрошенням керівництва факультету, кафедру відвідали О. Г. Кулик, представник державного підприємства «Антонов», та В.І. Чепіженко, представник Міжнародного науково-навчального центру інформаційних технологій та систем НАН та МОН України.

Під час зустрічі відбулась детальна презентація навчально-лабораторної бази кафедри, що дозволило стейкхолдерам ознайомитися з сучасними освітніми програмами та навчальними планами, які реалізуються на кафедрі. Обговорення також стосувалося поточної та перспективної підготовки студентів спеціальності 173 «Авіоніка», висвітлюючи важливість забезпечення відповідності навчальних програм вимогам сучасного ринку праці.

Представники стейкхолдерів надали своє бачення необхідних освітніх компетенцій для випускників, вказуючи на ключові напрямки для підвищення якості освітнього процесу та подальшої інтеграції випускників у професійне середовище.

Захід відбувся за активної участі представників деканату факультету, які висловили підтримку ініціативам зміцнення взаємодії з виробничим сектором та науковими установами. Така співпраця є запорукою підвищення кваліфікаційного рівня майбутніх фахівців та їх готовності до вирішення складних інженерних завдань у сфері авіоніки.

Новини кафедри