Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Урочисте вручення дипломів магістрам

У актовому залі першого корпусу Національного авіаційного університету 23 січня 2024 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістрам спеціальності 173 «Авіоніка» освітньо-професійної програми «Комплекси пілотажно-навігаційного обладнання» Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунацій (ФАЕТ).

Завідувач кафедри авіоніки Грищенко Юрій Віталійович та декан факультету ФАЕТ Одарченко Роман Сергійович, разом із іншими викладачами та колегами по кафедрі, привітали випускників з цією знаменною подією в їхньому житті. Промови викладачів були сповнені теплих слів та побажань успіхів на новому етапі професійного шляху магістрів.

Особлива увага була приділена досягненням студентів, які протягом навчання демонстрували видатні здібності та відданість справі. Висловлювалися надії на те, що нові магістри внесуть значний вклад у розвиток авіаційної галузі та пілотажно-навігаційного обладнання.

Емоції та радість випускників наповнювали залу, а вони, у свою чергу, висловлювали подяку за набуті знання та підтримку викладачів. Церемонія вручення дипломів стала не лише свідченням завершення одного етапу в освіті, але й початком нового, обіцяючого та сповненого можливостей шляху в професійному житті.

Новини кафедри