Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні на кафедрі авіоніки

На кафедрі авіоніки, Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунацій Національного авіаційного університету, відбулося вшанування Героїв Небесної Сотні. Цей захід став виявом поваги та пам'яті до тих, хто віддав своє життя за ідеали свободи та гідності в ході Революції Гідності в Україні.

Вшанування відбулося як частина ширших заходів, приурочених до Дня Героїв Небесної Сотні, який щороку відзначається 20 лютого. Цей день став національним святом на честь героїчного подвигу учасників протестів 2013-2014 років, які стали відомі як Небесна Сотня. Ці події стали ключовим моментом в сучасній історії України, підкреслюючи непохитність духу українського народу та його прагнення до життя в демократичній, вільній країні.

Протягом дня викладачі та студенти кафедри долучилися до моментів мовчання, виголошення промов та читання літературних творів, присвячених Героям Небесної Сотні. 

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні на кафедрі стало не тільки відзначенням сумної річниці, але й виявом солідарності, згуртованості та надії на краще майбутнє для України та її народу.

Новини кафедри