Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Інформація щодо реєстрації на конференцію «ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки»

Шановні здобувачі вищої освіти, молоді вчені та всі, хто бажає долучитися до цьогорічної ХХІV міжнародної науково-практичної конференції "ПОЛІТ. Сучасні проблеми науки"!

Цей захід є традиційним для Національного авіаційного університету. Тож, організаційний комітет дякує всім, хто в цей нелегкий для нашої країни час знаходить можливість продовжувати свою наукову роботу і не втрачаєте надії на те, що наша Україна подолає тяжкі часи і повернеться до мирного життя.

Пишаємося, що наші молоді науковці роблять все можливе, задля забезпечення всіх сфер наукової діяльності новими перспективними розробками.

Запрошуємо також приєднатися до нашої конференції учасників з інших країн.

І нехай девіз нашого університету «Жити. Творити. Перемагати» допоможе нам подолати всі незгоди і разом прийти до перемоги!

ХХІV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки»

Національний авіаційний університет запрошує здобувачів вищої освіти та молодих учених вітчизняних та закордонних ЗВО, наукових організацій та установ 2-5 квітня 2024 року взяти участь у роботі ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції “ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ”.

Участь у Конференції безкоштовна. Матеріали конференції (тези доповідей) будуть розміщені у репозитарії Науково-технічної бібліотеки Національного авіаційного університету (НТБ НАУ). Конференція проходитиме в форматі он-лайн по секціям. Форми проведення конференції - секційний формат, круглі столи, семінари тощо.

Робочі мови: українська, англійська.

Для подання тез необхідно ознайомитись з вимогами щодо оформлення.

За необхідності консультації щодо отримання УДК звертайтесь до НТБ НАУ за посиланням.

Для участі у конференції необхідно по 25 березня 2024р. зареєструватися та надати тези доповіді через Google форму 

Секретар секції:

Соломаха Тетяна Сергіївна

tetiana.solomakha@npp.nau.edu.ua 

Новини кафедри