Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

ХХІV Міжнародна науково-практична конференція «ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ» на кафедрі авіоніки

На кафедрі авіоніки Національного авіаційного університету 4 квітня 2024 року відбулася ХХІV Міжнародна науково-практична конференція «ПОЛІТ. СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ НАУКИ» за напрямом «АЕРОНАВІГАЦІЯ. ЕЛЕКТРОНІКА. ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЇ» секція «Сучасний стан та перспективи розвитку авіоніки». Конференція відзначилась різноманітністю досліджень, які були представлені провідними спеціалістами та науковцями у галузі.
Розгляду підлягали актуальні питання імплементації інтегрованої модульної авіоніки, впровадження радіолокаційних станцій та методики формування тривимірних зображень для навігаційних систем. Порушені теми відображали стрімкий розвиток та впровадження інноваційних рішень в авіоніці та суміжних дисциплінах.
Організатори та учасники конференції висловлюють вдячність кафедрі авіоніки за створення платформи для обговорення наукових розробок, що сприятиме подальшому розвитку цієї важливої галузі. Особлива подяка висловлюється завідувачу кафедри авіоніки та голові секції, д.т.н. доценту Грищенку Ю.В., та асистенту кафедри, секратерю секції Соломасі Т.С., які забезпечили організаційне втілення даного заходу.

Новини кафедри