Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

Кафедра авіоніки взяла участь в інноваційній онлайн-лекції «Boeing Ukraine»

27 березня 2024 року, в рамках проведення 2-го Міжнародного воркшопу Advances in Civil Aviation Systems Development (ACASD-2024), кафедра авіоніки Національного Авіаційного Університету, Факультету Аеронавігації, Електроніки та Телекомунікацій, приєдналась до ексклюзивної онлайн-лекції на тему «Інженерія сучасних систем. Авіоніка: погляд у майбутнє», організованої компанією «Boeing Ukraine».

Представник «Boeing Ukraine», Олександр Курлович, поділився унікальними перспективами авіоніки в цивільній авіації, надавши студентам, аспірантам, викладачам та науковцям глибоке розуміння поточних трендів та інноваційних розробок у сфері авіоніки.

Ця лекція стала чудовою можливістю для представників кафедри авіоніки дізнатись більше про «Boeing Ukraine» та різноманітні можливості співпраці, які компанія пропонує українській академічній спільноті. Обговорювались потенційні напрямки для залучення фахівців різного профілю – від економістів до інженерів, що підкреслює відкритість та багатогранність сфер діяльності компанії.

Захід став значущим кроком до поглиблення знань та розширення професійних горизонтів для усіх, хто цікавиться сучасними тенденціями та майбутнім цивільної авіації та зацікавив широке коло слухачів, акцентуючи на важливості постійного навчання та адаптації до швидко змінних умов у світі авіації та технологій.

Кафедра авіоніки Національного авіаційного університету висловлює вдячність «Boeing Ukraine» за організацію лекції та запрошує всіх зацікавлених до активної участі у подальших заходах, що сприяють розвитку авіаційної освіти та науки.

 

Новини кафедри