Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

УВАГА! СЕМЕСТР В УНІВЕРСИТЕТІ КАДІСА (ІСПАНІЯ)

Університет м. Кадіс/ Cadiz University запрошує на навчання протягом другого семестру 2019/2020 навчального року по програмі академічної мобільності Erasmus+ кредитна мобільність ( у форматі “zero-grant”)
Програма розрахована на студентів бакалаврів, магістрів, аспірантів!

Дисципліни/перелік курсів за посиланням http://asignaturas.uca.es/asig/
Інформація про координаторів з академічної мобільності на кожному факультеті та перелік курсів/дисциплін, які викладаються англійською можна знайти за посиланням: https://internacional.uca.es/wp-content/uploads/2019/10/FactSheetUpdated.pdf?fbclid=IwAR2dLcGpDhkYb1IrBRA66FAMnesdtJvTlQmejY1wpsGUJNecwqYhEwH1J9k

Детальна інформація про умови конкурсу на сайті Інституту новітніх технологій та лідерства: http://cnt.nau.edu.ua/uk/news/uvaga-semestr-v-universyteti-kadisa-ispaniya?fbclid=IwAR1_cyjt8Y-Q65-q_P3Fi6495HIwkpHGUiKavxmX83HevxBA6iqjkaE0p8Y

Для участі у конкурсі необхідно подати:
1.  Анкета-ЗАЯВА на участь друкується на 1 аркуші з двох сторін
2. Сертифікат знання іноземної мови (англійська мова не нижче рівня B1). 
3. План навчання  (LearningAgreement) із зазначенням дисциплін/курсів, обсягу навчальної роботи/кількості кредитів ECTS.
4. Довідка про середній бал успішності за попередні роки навчання (видається деканатом/дирекцією факультету/інституту) – GPA.
5. Мотиваційний лист (до 1 сторінки)
6. CV / резюме в форматі
 EUROPASS (https://europass.cedefop.europa.eu/editors/en/cv/compose )
7. Копія закордонного паспорту (перша сторінка)
Пакет документів в електронному вигляді має бути сформований в ОДИН файл (формат zip.), назва “прізвище кандидата_CADIZ2020”. Документ необхіднонадіслати на електронну адресу керівника сектору академічної мобільності marharyta.buhera@nau.edu.ua.
В паперовому вигляді пакет документів подається до сектору академічної мобільності до 15 листопада 2019. 
 
Звертаємо вашу увагу, що грант (стипендія) не передбачені. Студент особисто покриває витрати на проживання та транспортні витрати.

Новини кафедри