Авіоніка - Спеціальність 173 - НАУ

1 тур Всеукраїнської олімпіади з авіоніки на кафедрі авіоніки НАУ

17 квітня 2024 року на кафедрі авіоніки Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій Національного авіаційного університету відбувся перший тур Всеукраїнської олімпіади з авіоніки. Захід зібрав найталановитіших студентів, які продемонстрували свої знання та навички у галузі авіоніки.

У змаганні взяли участь студенти різних курсів, які змагалися за право представляти університет на наступних етапах олімпіади. За результатами оцінювання журі, переможцями стали:

Переможці олімпіади продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки та практичних навичок, необхідних для успішного виконання завдань у сфері авіоніки. Завідувач кафедри, професор Грищенко Юрій Віталійович, привітав студентів з їхніми досягненнями та наголосив на важливості участі у таких заходах для професійного розвитку та самореалізації.

Колектив кафедри авіоніки висловлює подяку всім учасникам олімпіади за їхню старанність та наполегливість, а також журі за об'єктивне оцінювання. Бажаємо нашим студентам успіхів у наступних етапах олімпіади та нових наукових звершень!

Новини кафедри